Werken en carrière maken bij Vendlet B.V.

Bij Vendlet zijn we altijd op zoek naar getalenteerde collega's. Voor ons is het niet noodzakelijk dat je jarenlange ervaring hebt. Voor ons is het belangrijk dat je toegewijd en gepassioneerd bent over wat je gaat doen. Bij ons krijg je een geweldige ervaring en verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag.

Ons streven

Vendlet is een Deens familiebedrijf dat verder rijkt dan de Deense grens en waar verkoop niet het belangrijkst streven is.

In de jaren zeventig werden we opgericht door de wens van een vader om het ​​verschil te maken voor zijn dochter. Sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest en is Vendlet gegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf. Vendlet heeft zichzelf gemarkeerd als een innovatieve en kwaliteitsgerichte fabrikant in de medische sector.

Onze missie is sinds de jaren 70 niet veranderd. Namelijk met veel passie het verschil maken voor anderen door bij te dragen aan een positieve verandering in de werkomgeving. Daarnaast is ons streven de kwaliteit van zorg te verbeteren in de gezondheidssector wereldwijd.

Dit doel is onderdeel van onze bedrijfscultuur en is belangrijk in ons dagelijkse werk. Streef jij hetzelfde doel na en wil je je werk met passie doen, dan zijn we op zoek naar jou. Wij zijn bereid je alles over Vendlet te leren.

 

 

 

Wil je medezeggenschap en verantwoordelijkheid?

Als een klein bedrijf in de medische sector bieden we verschillende mogelijkheden. Daarnaast wordt er veel samengewerkt tussen de verschillende afdelingen. Hierdoor kun je je stempel drukken op de toekomst van Vendlet en je eigen rol helpen vormgeven.

Omdat we veel samenwerken tussen de verschillende afdelingen is het van belang dat je hierin flexibel bent. Om dit mogelijk te maken, ontwikkel je jezelf constant zoals de rest van het bedrijf. Je wordt uitgedaagd, maar maak je geen zorgen, we geven je de tools om het werk te doen!

 


 

Werken bij Vendlet is de beste keuze die ik heb gemaakt. Er zijn hier veel mogelijkheden en de uitdaging is er iedere dag weer!

Robbert-Jan van Damm, Vertegenwoordiger

 

Een sterk team

Wij geloven dat een sterk team uiteindelijk waarde zal creëren voor onze klanten, partners en de gemeenschap om ons heen.

Daarom hechten wij veel belang aan een goede werkomgeving. Voor ons staan sociale saamhorigheid, de juiste tools, en persoonlijke ontwikkeling centraal.

  • Sociale saamhorigheid: bij Vendlet zorgen we voor elkaar en geven we prioriteit aan sociale contacten opbouwen. Naast diverse trainingen die in Denemarken plaatsvinden is er ook iedere jaar een gezamenlijk kerst lunch en een nieuwjaarsreceptie.
  • De juiste tools: of je nu werkt in ons kantoor, magazijn of als een accountmanager, je hebt altijd de juiste tools om je werk goed uit te voeren. Als medewerker bij Vendlet krijg je een mobiele telefoon, pc en ergonomische kantoorapparatuur, evenals een bedrijfswagen als je een accountmanager bent die buitenshuis werkt.
  • Persoonlijke ontwikkeling: bij ons kunt u zich volop ontwikkelen door middel van  gekwalificeerde cursussen, gesprekken met collega´s en verdieping in uw vakgebied. Wij geloven dat we door kennisdeling en dialoog scherper en beter zullen worden. Eigen inbreng in ontwikkeling van Vendlet en de producten nemen wij serieus en eventuele uitvoering hiervan laat niet lang op zich

 


 

Sluit je aan bij het team!

 

 

Draag zorg

Draag zorg

Wij hebben respect voor elkaars persoonlijkheden en taken. We zorgen voor elkaar en accepteren dat we allemaal verschillend zijn.

 

 

Blijf met elkaar in gesprek

Blijf met elkaar in gesprek

Bij Vendlet hebben we een goede relatie met veel sociale evenementen. We sparren met elkaar en er is altijd tijd om te luisteren.

 

 

Grenzen verleggen

Grenzen verleggen

Wij zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en toekomstgericht denken. Daarom maken innovatie en anders denken deel uit van ons dagelijks leven.

 

 

Verantwoordelijk werken

Verantwoordelijk werken

Wij geloven in verantwoordelijke vrijheid. Je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid, medebeslissingsbevoegdheid en de mogelijkheid om te werken tussen de verschillende afdelingen.

 

 

Wees nieuwsgierig

Wees nieuwsgierig

Wij waarderen professionaliteit en de nieuwste kennis. Dit betekent dat onze producten evidence-based zijn, maar ook dat u voldoende mogelijkheden hebt voor de ontwikkeling van je competenties.


 

Openstaande vacatures

Vind hier onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. We horen graag van je!

Studenten

Lees meer over de mogelijkheden om stage te lopen of om een project op te pakken bij Vendlet.


 

Bij Vendlet krijg je….

Behulpzame collega´s

Behulpzame collega´s

Cursussen & kennis

Cursussen & kennis

Een vliegende start en training

Een vliegende start en training