Over Vendlet

Vendlet is een Deens familiebedrijf met een internationale mindset dat elke dag bijdraagt aan verbetering van de zorgverlening binnen de gezondheidszorg.

Vendlet werd opgericht in de jaren tachtig met de ontwikkeling van het eerste elektronische draaisysteem ter wereld dat vandaag bekend staat als het VENDLET-systeem. Sindsdien heeft Vendlet zich onderscheiden als een innovatieve en kwaliteitsgerichte zorgtechnologieproducent dat haar producten verkoopt over de hele wereld.

Maar onze missie is nog steeds hetzelfde: voor anderen een verschil willen maken. Dit doen we door innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te produceren die bijdragen aan het verbeteren van de werkomgeving en de kwaliteit van de zorg in de gezondheidszorg. Hierdoor creëren we meer tijd voor het verlenen van zorg.

Meer tijd voor zorg

Onze gezondheidszorg staat onder druk. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Dit is niet in de laatste plaats te wijten aan demografische ontwikkelingen, dat betekent dat er over een paar jaar veel meer zorgvragende mensen zullen zijn dan er handen zijn om voor deze mensen te zorgen.

Ook al proberen we meer gezondheidspersoneel op te leiden dan we vandaag de dag doen, dan nog zal dat niet genoeg zijn. Voor zorgverleners betekent dit dat ze aanzienlijk harder moeten lopen dan ze nu al doen, waarbij velen lichamelijke klachten ontwikkelen en/of stress hebben als gevolg van de fysiek en mentaal zware werkomgeving. Dit betekent ook dat ze geen tijd hebben om die zorg te verlenen die ze zo gepassioneerd willen verlenen.

We willen graag helpen om dat te veranderen. Het is daarom ons doel om met onze oplossingen de zorgverlener zowel psychisch als fysiek te ontlasten zodat deze de cliënt die zorg kan verlenen waar deze behoefte aan heeft. Daarmee creëren we tijd om zorg te verlenen.

Missie

Missie

We willen een bijdrage leveren met betere processen en oplossingen die waarde creëren voor de bedlegerige cliënt, de zorgverlener en de leidinggevende in de gezondheidssector.

Visie

Visie

We willen bekend staan als specialisten en vooraanstaande experts in zaken die verband houden met de bedlegerige cliënt.

Onze waarden

Bij Vendlet hebben we drie fundamentele waarden die in ons DNA liggen. Deze zijn de leidraad voor alles wat we doen - als bedrijf en als persoon.

Respect

Respect

Wij geloven dat we het verst komen met respect voor elkaar en voor onze buitenwereld. Voor ons betekent dat dat we elkaar en anderen goed behandelen, in alles wat we doen als bedrijf en als persoon. Dit houdt onder andere in het leveren van hoge kwaliteit en service.

Professionaliteit

Professionaliteit

Wij geloven dat een focus op professionaliteit in alles wat we doen betere resultaten oplevert voor ons, onze klanten en de samenleving om ons heen. Dit komt tot uitdrukking in onze benadering van innovatie en productontwikkeling, waarbij we voortbouwen op de nieuwste kennis en onderzoek, net zoals we ook gratis onderwijs aanbieden voor gezondheidsprofessionals.

Het zorgen

Het zorgen

Wij zorgen voor onze medewerkers, onze klanten en onze samenleving. Daarom werken we samen met besturen en raden waar we het verschil kunnen maken, we zorgen voor goede voorwaarden voor onze medewerkers en we zijn toegewijd aan het helpen creëren van een betere samenleving en een betere wereld.