Ik heb mijn onafhankelijk weer terug

Ik heb mijn onafhankelijk weer terug

Fiona kon moeilijk de hele nacht in dezelfde houding liggen. Maar ze had hulp nodig om zich om te draaien. Nu heeft ze een VENDLET-systeem en kan ze zichzelf omdraaien wanneer ze wil.

29. april 2019

Fiona wist zodra haar verzorgers haar in bed legden al dat ze niet de hele nacht in dezelfde houding kon blijven liggen. Het zou onprettig en pijnlijk zijn. Maar als de houding onprettig voor haar werd, moest ze om hulp roepen om nieuwe positie te krijgen of omgekeerd te worden.

"Als ik op een onprettige of pijnlijke manier lag, werd ik gedwongen om iemand erbij te roepen die me kon omdraaien. Maar met het VENDLET-systeem kan ik het helemaal zelf doen", vertelt Fiona*. "Het is verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken. Binnen een paar dagen had ik het onder de knie en sindsdien werkt het geweldig."

Fiona heeft ook verplegers die haar helpen me verschoning en aankleden. Dat Fiona een elektrisch draaibedsysteem heeft gekregen, is ook heel prettig voor hen: "Ze hoeven zich niet meer te veel in te spannen als ze mij omdraaien", vertelt Fiona.

Het VENDLET-systeem heeft er niet alleen voor gezorgd dat Fiona 's nachts niet meer om hulp hoeft te vragen, maar heeft haar ook een deel van haar onafhankelijkheid teruggegeven.

*Bediening van het Vendlet systeem door de gebruiker zelf is op eigen risico.

Bekijk hier de video met Fiona:

 


 

Probeer VENDLET

Ben je er niet zeker van dat het VENDLET-systeem de juiste oplossing is voor de cliënt? Test het dan gratis uit.

Locatie waar het getest wenst te worden.