Nieuwe verkoopmanager ter ondersteuning van aanhoudende groei

Nieuwe verkoopmanager ter ondersteuning van aanhoudende groei

Door de toegenomen vraag en haar groeistrategie wil Vendlet B.V. de komende jaren zowel offline als online uitbreiden. Om dit proces te ondersteunen, verwelkomen we graag in ons team als nieuwe Sales Manager, Paul Hofstede, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de zorg.

24. maart 2021

Vendlet B.V. heeft zich de afgelopen jaren succesvol weten te profileren als een betrouwbare leverancier van kwalitatieve zorgoplossingen in Nederland. Dit succes is niet in de laatste plaats te danken aan onze vertrouwde collega, Robbert-Jan van Dam, die heeft bijgedragen aan de continue groei van het bedrijf als Sales Manager. Robbert-Jan slaat echter een nieuw hoofdstuk in zijn leven open en verhuist met zijn vrouw naar Bonaire om een ​​nieuw en spannend avontuur te beginnen. Hoewel we Robbert-Jan niet graag loslaten, gunt Vendlet B.V. ze alle succes en wensen ze veel voorspoed toe. Hoewel Robbert-Jan’s vertrek een aderlating is, hebben we precies de juiste persoon gevonden om de ontwikkeling van Vendlet BV te ondersteunen. We verwelkomen graag bij het team Paul Hofstede als onze nieuwe Sales Manager.

 

Een hart voor de gezondheidszorg

Vanaf 2001 werkt Paul voor Essity Health and Medical Solutions (voorheen SCA Hygiene Products) als Sales Director, waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan met het laten groeien en ontwikkelen van business units, terwijl hij ook brede kennis heeft ontwikkeld van de Nederlandse gezondheidszorg. Meer recent heeft Paul gewerkt voor een kleinere start-up die zich bezighoudt met gamesoftware voor mensen met cognitieve beperkingen, en weet daardoor wat het inhoudt om in een kleinere organisatie te werken en te groeien, zoals Vendlet. Als zodanig is Paul breed georiënteerd op het gebied van gezondheidszorg en heeft hij een passie voor de branche: “Wat mij echt motiveert om in de gezondheidszorg te werken, is het kunnen bieden van ondersteuning en oplossingen die ons als mens ten goede komen in een van de meest gewaardeerde aspecten van ons leven - gezondheid! " Zegt Paul.

En Paul zal met veel meer bijdragen dan alleen zijn kennis van verkoop. "Paul heeft een lange carrière in het bouwen aan netwerken in de gezondheidszorg, maar wat nog belangrijker is: hij deelt onze bedrijfswaarden en onze overtuigingen over het belang van werken in een team van toegewijde collega's", zegt Peter Maindal, CEO van Vendlet Group, over waarom de keuze viel op Paul om de rol van Sales Manager te vervullen.

 

Online en offline uitbreiding

In zijn nieuwe rol bij Vendlet zal Paul Vendlet B.V. helpen ontwikkelen zowel offline en online als onderdeel van de groeistrategie voor de markt. "Paul komt bij ons in een tijd waarin we verwachten onze inspanningen op de markt te vergroten en het bedrijf de komende jaren aanzienlijk te laten groeien", zegt Peter Maindal. Dit betekent onder meer dat het team wordt uitgebreid met een of twee extra medewerkers in 2021, maar het bedrijf is ook op zoek naar uitbreiding naar andere doelgroepen, aangezien 2021 verschillende productlanceringen en de lancering van een nieuwe website zal bieden om de online aanwezigheid van het bedrijf te versterken.

“De basis van Vendlet B.V. is al gelegd, dus nu is het tijd om het proces te versnellen en het bewustzijn over ons bedrijf en onze oplossingen te verspreiden. Door dit te doen ben ik ervan overtuigd dat we Vendlet B.V. kunnen ontwikkelen in overeenstemming met onze ambities ”, vertelt Paul over zijn nieuwe rol.

"Ik geloof dat Paul deze groei en voortdurende ontwikkeling zal kunnen ondersteunen en stimuleren", zegt Peter Maindal en vervolgt: "Al met al is hij een zeer goede match, en ik kijk erg uit naar onze samenwerking."

Robbert-Jan van Dam heeft zijn laatste dag op 25 maart en heeft de afgelopen weken Paul in zijn nieuwe baan op weg geholpen.

Paul is bereikbaar via e-mail, paul.hofstede@vendlet.nl, of telefonisch: +31 (0) 6-82811250.