Nieuwe vertegenwoordiger om aan de groeiende vraag te voldoen

Nieuwe vertegenwoordiger om aan de groeiende vraag te voldoen

Sinds de oprichting in 2017 heeft Vendlet B.V. een toenemende interesse en groei ervaren, daarom is het tijd om het team uit te breiden.

14. oktober 2020

"Onze klanten en partners hebben heel goed gereageerd op onze oplossingen, de serviceverlening en ondersteuning die we bieden” citeert Peter Maindal, CEO van Vendlet BV. Hij vervolgt: “We voorzien een sterke groei in Vendlet BV. Daarbij zien we in Niels van toren, met zijn veelzijdige ervaring in de zorgsector en positieve instelling,  de perfecte kandidaat om als vertegenwoordiger van Vendlet B.V. op pad te gaan.

 

Uitgebreide ervaring

Vanuit zijn vorige functie als servicemonteur heeft Niels praktische ervaring met het onderhouden, repareren en certificeren van veel verschillende soorten medische hulpmiddelen. Gecombineerd met zijn ervaring binnen de verkoop, is Niels goed uitgerust om met ons de uitdaging aan te gaan en de voortdurende ontwikkeling van Vendlet B.V. te ondersteunen.

"Werken bij Vendlet wordt een spannende uitdaging voor mij en ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan" vertelt Niels.

Niels is een welkome aanwinst voor het Nederlandse team volgens zijn nieuwe collega, Robbert-Jan van Dam, die sinds 2018 bij Vendlet B.V. werkt.

"We zijn blij om onze positie in het noordoosten van Nederland te versterken met Niels in het team" zegt Robbert-Jan en hij vervolgt: “Niels zit al een paar jaar in het veld, de zorgsector is niet nieuw voor hem.”

 We zijn ervan overtuigd dat Niels daarom al op korte termijn actief de dealers bezoekt en/of bij  de gebruikers aan het bed zal staan.

 

Grondige introductie

Een introductieprogramma van drie weken op het Deense kantoor zal ervoor zorgen dat Niels volledig is opgeleid om de uitdagingen van zijn nieuwe baan aan te gaan. Van de technische aspecten, bij montage en reparatie, tot aan specifieke producteigenschappen en het gebruik van het systeem.

Natuurlijk krijgen de geschiedenis en waarden van het bedrijf speciale aandacht, daar zijn we trots op. Het is tevens een goed moment om de nieuwe collega’s en werkwijze binnen Vendlet te leren kennen.

De eerste indruk van Niels:  Op het Deense kantoor voel je de zorg voor elkaar en de wil om te helpen. De mensen zijn zichzelf en nemen de tijd nemen om mij te leren kennen. Het voelt als een respectvolle werkplek.

Over wat hem aansprak aan het werken bij Vendlet zegt Niels simpelweg: "Ik denk dat VENDLET een onderdeel is van de toekomst in de zorg, het biedt écht meerwaarde in de zorg!”

Niels had zijn eerste werkdag bij Vendlet op 1 Oktober en is bereikbaar via:

Phone: +31 (0)6-23996121

E-mail: niels.van.toren@vendlet.nl